Привіт всім! Дуже хочу купити собі смартфон iPhone 15 Pro Max, але поки не можу визначитися який саме брати. Порадьте мені варіанти з хорошою пам'яттю, та інтернет-магазин, в якому його можна купити вигідно.
Смартфон iPhone 15 Pro Max
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-03-23 20:43:17
Я не так давно собі оновлював телефон, і купував собі саме смартфон iPhone 15 Pro Max. Можу тобі без проблем підказати онлайн магазин, в якому величезний вибір iPhone всіх відомих моделей, та ціни там лояльні.
Поделиться32024-03-23 20:48:36
Я вже передивлялась різні варіанти смартфона даної моделі, але ніяк не можу вибрати. Можливо ти мені порадиш на яку саме модель варто звернути увагу? А на магазин, краще за все залиши мені посилання, щоб я ознайомилась з асортиментом.
Поделиться42024-03-23 20:50:45
Придбав я собі смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … 5_pro_max/ в перевіреному онлайн магазині Алло. В даному смартфоні внутрішньої пам'яті 256 Гб, це досить хороший об'єм. Присутні 4 камери, головна з яких на 48 Мп. Фотографії виходять дуже якісними та яскравими, а для дівчат це дуже важливо. Є в багатьох кольорах, тому обирай тут вже на свій смак.
Стосовно ціни, на нього зараз діє не маленька знижка, тому раджу поспішити, та купити вигідно.