Всім привіт! У мене зламалась моя стара клавіатура, тому є потреба в купівлі нової. Порадьте мені дійсно зручну клавіатуру до комп'ютера, та інтернет-магазин, в якому її можна вигідно купити.
Яку клавіатуру краще купити?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-03-13 13:20:44
Я сам нещодавно пролив каву на свою клавіатуру, і вона перестала працювати, тому купив нову і не пожалкував, вона набагато зручніша. Якщо хочеш, можу порадити тобі надійний онлайн магазин, в якому є клавіатури на будь-який смак та бюджет.
Поделиться32024-03-13 13:23:18
Моя клавіатура була досить старою, тому я і не здивувалась що вона зламалась. Дуже цікаво, яку саме клавіатуру ти придбав собі? А ще, якщо тобі не важко, поділись зі мною посиланням на магазин де купував.
Поделиться42024-03-13 13:29:36
Собі я купував клавіатуру механічну HATOR Starfall Rainbow Origin Red https://allo.ua/ua/klaviatury/ в інтернет-магазині Алло. Клавіатура HATOR Starfall Rainbow оснащена механічними перемикачами HATOR AURUM власного виробництва, які забезпечують високу швидкість та точність спрацьовування, а також комфортний тактильний та акустичний досвід. Крім того, що клавіатура дуже зручна та тиха, вона має дуже гарну кольорову підсвітку.
Також хочу зауважити, що на дану клавіатуру зараз діє не маленька знижка, тому встигни придбати її вигідно.