Дівчатка, колись ви замовляли взуття в інтернеті? Я ось вирішила купити собі нові весняні черевики, але не знаю, де краще оформити замовлення. Може у вас на прикметі є гарні інтернет-магазини.
Якісні жіночі черевики
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-27 17:23:24
Торік купила собі взуття на пром.юа, скажу то покупка через інтернет мене не влаштували, набагато крутіше це робити в торговому центрі, коли можна поміряти, подивитися у дзеркалі як сидить на ніжці.
Поделиться32023-02-27 17:24:52
Моя дівчина теж ходить за взуттям та одягом у торговий центр, я найчастіше купую все на ринку, для мене так простіше, прийшов, побачив купив. Хоча ось цього року купив кросівки на хутрі в універмазі, потрапив хороший варіант.
Поделиться42023-02-27 17:28:31
Дівчатка, колись ви замовляли взуття в інтернеті? Я ось вирішила купити собі нові весняні черевики, але не знаю, де краще оформити замовлення. Може у вас на прикметі є гарні інтернет-магазини.
Вітаю вас, я вже кілька разів купувала брендове взуття Vitto Rossi в інтернет, ось на цьому сайті зможеш купити собі гарні жіночі черевики https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_ … v/botinki/ будь уважна в магазині є багато знижок , запросто зможеш заощадити копійку
Також у магазині купувала й інше взуття, босоніжки, кросівки, ось востаннє замовила собі просто шикарну сумочку, весь товар якісний, бренд відомий на усю Европу. Пораду я вам залишила, далі вже всі ваші руки.