Усім доброго вечора. Порадьте, будь ласка, хорошого офтальмолога чи гарну офтальмологічну клініку у Чернівцях. У батька катаракта. Хочу проконсультуватися, чи треба його робити операцію, чи ні. Заздалегідь дякую за відповіді.
Порадьте офтальмологічну клініку у Чернівцях
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-24 00:25:26
У мого батька теж була катаракта. На оба ока. Йому робили операцію. Зараз все нормально з очима. Бачить добре. Головне - після операції дотримуватися усіх рекомендацій лікарів.
Поделиться32023-01-24 00:26:06
А ви не могли би розповісти, де саме робили операцію вашому батьку? Може, ми би теж там проконсультувалися у лікаря, та зробили операцію. Тому що, як так розумію, при катаракті все одно прийдеться оперуватися.
Поделиться42023-01-24 00:33:36
Якщо вам потрібен гарний офтальмолог, то я би порадила вам звернутися до спеціалістів офтальмологічної клінікі Візіум у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/ Це навіть мережа клінік. Вони є багатьох містах України. Відкрилися вони й у Чернівцях.
Можете зайти до них на сайт - там можна й подивитися, які лікарі працюють, які послуги вони надають, які там ціни.
А що стосується катаракти - ви праві, без операціє там все одно не обійтися. Під час операцію замінюється кришталик. Тому ціна ще буде залежати від ціни цього штучного кришталика.