Самое Веселое Автомобильное Общество

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Стільчик для годування дитини

Стільчик для годування дитини

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хто може допомогти з вибором стільчика для годування дитини? Хочемо взяти, щоб зручно було годувати малюка, але не знаю, як його правильно вибрати і де це найкраще зробити. Ходили до місцевих магазинів, нічого не знайшли.

2

HlamaNet написал(а):

Хто може допомогти з вибором стільчика для годування дитини? Хочемо взяти, щоб зручно було годувати малюка, але не знаю, як його правильно вибрати і де це найкраще зробити. Ходили до місцевих магазинів, нічого не знайшли.

Стільчик для годування дитини не складно вибрати насправді, принаймні у нас свого часу проблем із його покупкою не було. Якщо не знайдете нічого у місцевих магазинах, дивіться в інтернеті, там точно знайдете нормальний стільчик.

3

Kari написал(а):

Стільчик для годування дитини не складно вибрати насправді, принаймні у нас свого часу проблем із його покупкою не було. Якщо не знайдете нічого у місцевих магазинах, дивіться в інтернеті, там точно знайдете нормальний стільчик.

Мабуть, доведеться шукати варіанти в інтернет магазинах, тому що те, що я знаходив у місті, на мій погляд коштувало досить дорого і за якістю було так собі. Скільки взагалі в середньому коштує стільчик для годування дитини, і де її порадиш глянути?

4

HlamaNet написал(а):

Мабуть, доведеться шукати варіанти в інтернет магазинах, тому що те, що я знаходив у місті, на мій погляд коштувало досить дорого і за якістю було так собі. Скільки взагалі в середньому коштує стільчик для годування дитини, і де її порадиш глянути?

Скільки саме зараз коштує стільчик для годування дитини сказати не можу, тому що ми купували стільчик досить давно, і на той час він нам обійшовся в районі 1000 гривень, але це була одна з найдешевших моделей. Зараз думаю ціни трохи вищі.
Раджу подивитися стільці для годування https://allo.ua/ru/stul-chiki-dlja-kormlenija/ в інтернет магазині алло. Насамперед через великий вибір, цілком адекватні ціни та часті знижки, за рахунок яких можна заощадити пристойну суму грошей.
Стільчики для годування найчастіше продаються за віком дитини, тому нічого складного у виборі немає. Коли ми купували стільчик для годування, насамперед вибирали саме з віку. Тож раджу робити так само.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/e/_elegant_-_pink_1_.jpg

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Стільчик для годування дитини