Самое Веселое Автомобильное Общество

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Де найкраще купувати техніку?

Де найкраще купувати техніку?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хотілося б дізнатися, де ви купуєте різну техніку? Мене не цікавить щось конкретне. Хотілося б знайти якісь непогані магазини, де є великий асортимент техніки за доступною ціною.

2

Kari написал(а):

Хотілося б дізнатися, де ви купуєте різну техніку? Мене не цікавить щось конкретне. Хотілося б знайти якісь непогані магазини, де є великий асортимент техніки за доступною ціною.

Яка техніка, автомобільна, побутова чи ще якась? Я просто не розумію, що тобі треба. Я побутову техніку купую в одному місці, автомобільну в іншому тощо. Я не знаю, що тобі потрібно, уточни, будь ласка.

3

HlamaNet написал(а):

Яка техніка, автомобільна, побутова чи ще якась? Я просто не розумію, що тобі треба. Я побутову техніку купую в одному місці, автомобільну в іншому тощо. Я не знаю, що тобі потрібно, уточни, будь ласка.

Побутова техніка мене цікавить, смартфони, планшети, телевізори і таке інше. Автомобільна техніка, будівельна та ін. мене не цікавить. Потрібні хороші магазини із побутовою технікою.

4

Kari написал(а):

Побутова техніка мене цікавить, смартфони, планшети, телевізори і таке інше. Автомобільна техніка, будівельна та ін. мене не цікавить. Потрібні хороші магазини із побутовою технікою.

Магазинів з побутовою технікою за типом смартфонів і тд зараз дуже багато, я навіть про багатьох і не знаю, але точно впевнений, що їх десятки, можливо навіть більше, це якщо говорити про непогані.
Я особисто подібну техніку останніми роками купую у фокстроті https://blog.foxtrot.com.ua/ найчастіше через інтернет, але іноді можу і в місцевому магазині щось купити, хоч давно нічого не купував собі.
У плані асортименту та цін на техніку фокстрот мене повністю влаштовує, не знаю, як в інших магазинах. Часто бувають хороші знижки, зараз ось чорна п'ятниця стартувала, раджу зазирнути.

https://blog.foxtrot.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/695x421_chp_ua.jpg

Отредактировано HlamaNet (2021-11-26 02:39:55)

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Де найкраще купувати техніку?