Хотілося б дізнатися, де ви купуєте різну техніку? Мене не цікавить щось конкретне. Хотілося б знайти якісь непогані магазини, де є великий асортимент техніки за доступною ціною.
Де найкраще купувати техніку?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-11-25 19:12:16
Хотілося б дізнатися, де ви купуєте різну техніку? Мене не цікавить щось конкретне. Хотілося б знайти якісь непогані магазини, де є великий асортимент техніки за доступною ціною.
Яка техніка, автомобільна, побутова чи ще якась? Я просто не розумію, що тобі треба. Я побутову техніку купую в одному місці, автомобільну в іншому тощо. Я не знаю, що тобі потрібно, уточни, будь ласка.
Поделиться32021-11-25 20:59:31
Яка техніка, автомобільна, побутова чи ще якась? Я просто не розумію, що тобі треба. Я побутову техніку купую в одному місці, автомобільну в іншому тощо. Я не знаю, що тобі потрібно, уточни, будь ласка.
Побутова техніка мене цікавить, смартфони, планшети, телевізори і таке інше. Автомобільна техніка, будівельна та ін. мене не цікавить. Потрібні хороші магазини із побутовою технікою.
Поделиться42021-11-26 02:38:45
Побутова техніка мене цікавить, смартфони, планшети, телевізори і таке інше. Автомобільна техніка, будівельна та ін. мене не цікавить. Потрібні хороші магазини із побутовою технікою.
Магазинів з побутовою технікою за типом смартфонів і тд зараз дуже багато, я навіть про багатьох і не знаю, але точно впевнений, що їх десятки, можливо навіть більше, це якщо говорити про непогані.
Я особисто подібну техніку останніми роками купую у фокстроті https://blog.foxtrot.com.ua/ найчастіше через інтернет, але іноді можу і в місцевому магазині щось купити, хоч давно нічого не купував собі.
У плані асортименту та цін на техніку фокстрот мене повністю влаштовує, не знаю, як в інших магазинах. Часто бувають хороші знижки, зараз ось чорна п'ятниця стартувала, раджу зазирнути.
Отредактировано HlamaNet (2021-11-26 02:39:55)