Самое Веселое Автомобильное Общество

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Як обрати новий айфон?

Як обрати новий айфон?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Я тут новенький і шукаю допомоги у виборі смартфону. Бачив купу різних моделей і брендів, але чесно кажучи, трохи заплутався. Хочу знайти телефон, який би був не надто дорогим, але з хорошою камерою, достатньою пам'яттю для додатків і фото, і звісно, щоб він мав гарний дизайн. Можливо, хтось може порекомендувати модель, яка буде відповідати моїм вимогам?

2

Розумію ваші переживання, адже ринок смартфонів справді переповнений різноманітними пропозиціями. Важливо визначитись, які функції для вас є пріоритетними. Якщо для вас важлива камера – зверніть увагу на моделі з кількома об'єктивами, оптичною стабілізацією. Для додатків і ігор важлива потужна начинка – процесор і достатньо оперативної пам'яті. Дизайн – це вже суб'єктивно, але на ринку є смартфони на будь-який смак. Ви могли б уточнити ваш бюджет?

3

Мій бюджет – це десь до 10-12 тисяч гривень. Я зрозумів, що мені важлива камера і швидкість роботи, але не хотів би переплачувати за бренд. Чи є щось середнього класу, що може задовольнити мої потреби? І ще, мені би хотілось, щоб смартфон був досить новий, не старіше 2020 року випуску. Чи можливо знайти таке?

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Як обрати новий айфон?