Друзі, потрібна ваша порада щодо покупки міксера для кухні. Всі мої спроби замісити тісто і зробити крем для торта виглядають катастрофічно. Можливо, ви знаєте якусь хорошу модель?
Вибір міксера для кухні
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-08 22:48:08
Недавно я придбав міксер Kenwood і вражений його продуктивністю. Він має низький рівень шуму та потужний мотор, що ідеально підходить для замішування тіста та створення різних страв. Також він має набір додаткових насадок для різних завдань.
Поделиться32023-09-08 22:48:17
Якщо ви шукаєте бюджетну альтернативу, то міксер KitchenAid також дуже непогана опція. Він стильний, легко керовується і має декілька швидкостей, щоб ви могли налаштувати потрібну для вашого рецепту. Також він досить компактний, щоб зберігати його на кухні.
Поделиться42023-09-08 22:48:42
Я б порекомендував міксер Kenwood HMP10.000WH https://allo.ua/ua/miksery/ Ця модель вражає своєю якістю та можливостями. Вона має потужний мотор і планетарний механізм змішування, що забезпечує рівномірне і якісне перемішування і замішування. Крім того, вона поставляється з різними насадками, включаючи кульку для замішування тіста, металевий віскозмішувач та блендер. Її металевий корпус стійкий і надійний, і він доступний в різних кольорах, щоб підібрати під ваш дизайн кухні.