Самое Веселое Автомобильное Общество

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Покупка фена

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Драстуйте! Може хтось порадить, який фен краще вибрати для використання в домашніх умовах? Я не дуже розбираюся в цьому питанні, але хотілося б придбати якісний і надійний фен, який не буде псувати волосся. Які бренди варто розглянути?

2

Привіт, я нещодавно шукав фен і можу порадити заглянути в магазин Ельдорадо. У них є великий вибір фенів різних брендів і моделей. Якщо хочете якісний фен, то краще звернути увагу на бренди Braun, Philips або Bosch. Ці Фени відмінно справляються зі своїм завданням і не псують волосся.

3

Додам від себе, що якщо ви хочете придбати фен з функцією іонізації, то можна звернути увагу на моделі Rowenta або Babyliss. Вони дозволяють дбайливо сушити волосся, зберігаючи їх здоров'я і блиск. У будь-якому випадку, при виборі фена не забувайте звертати увагу на потужність, наявність додаткових насадок і рівень шуму.

4

Я згоден з попередніми авторами, що найкраще вибирати фен відомих брендів з хорошою репутацією.
Я б рекомендував звернути увагу на фен Philips HP8232 /00 https://allo.ua/ua/feny/  Цей фен має потужність 2200 Вт, що дозволяє швидко висушити волосся, а також функцію іонізації, яка дозволяє зберігати здоров'я і блиск волосся.
Крім того, він оснащений насадками-концентраторами, що дозволяє зручно моделювати зачіску. Купити такий фен можна в інтернет-магазині Алло.