Самое Веселое Автомобильное Общество

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Обробка від мурах

Обробка від мурах

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мурахи у квартирі зустрічаються досить часто. Завдяки своїм розмірам червоні або руді мурахи можуть проникнути в будинок навіть через найдрібніші щілини і щілини, що дозволяє їм пересуватися витяжками і швидко займати сусідні квартири, а в деяких випадках і весь будинок. Дезінсекція від мурах на сайті: saneks.org

2

Наскільки я знаю, мурах можна позбутися самостійно, і нікому не платити.

3

Цікаво яким чином? У мене в заміському будинку мурахи поселилися, що не робили - без толку!

4

У мене в будинку теж були мурахи. вони проникли в кухню і почали марширувати по столу, у пошуках солодких закусок))) Спробувавши різні методи, щоб позбавитися їх, ефект дала тільки аміачна вода 25% https://him-element.com.ua/uk/19-азотні-добрива/p/217-аміачна-вода-25 Я розвів її навпіл з водою, щоб зробити її менш концентрованою. Потім узяв пульверизатор і розбризкав розчин у тих місцях, де повзали комахи. Запах подіяв швидко, таким чином я швидко зміг їх позбутися. А також використав аміачну воду, щоб створити бар'єр навколо мурашників, які перебували поза домом. Це допомогло очистити від них територію та забути про проблему назавжди. Якщо ви вирішите також повторити мій досвід, раджу дотримуватися техніки безпеки, тому що аміачна вода, це хімічна речовина, і з нею потрібно поводитися обережно.

Вы здесь » Самое Веселое Автомобильное Общество » Флудилка » Обробка від мурах