Допоможіть розібратися, як вибрати стабілізатор напруги? Ніколи не купував собі подібні речі і навіть не знаю навіть, як його вибрати. Може ви допоможете з особистого досвіду підкажете?
Як вибрати стабілізатор напруги?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-12 14:47:25
Можете почитати в інтернеті статті на тему, Як вибрати стабілізатор напруги, або подивитися відповідні відео. Тому-що я теж не дуже розбираюся в цьому, чого не знаю шукаю в Інтернеті.
Поделиться32022-08-12 14:47:48
Доброго всім дня. Я собі для будинку взяв однофазний стабілізатор напруги, мені його вистачає з головою. Враховуючи споживання електроенергії вибрав для себе з вихідною потужністю, вистачає 2500 ВА.
Поделиться42022-08-12 14:50:34
Доброго всім дня. Я собі для будинку взяв однофазний стабілізатор напруги, мені його вистачає з головою. Враховуючи споживання електроенергії вибрав для себе з вихідною потужністю, вистачає 2500 ВА.
Всім привіт. Цікаве питання. Взагалі підбирати стабілізатор напруги треба з потужністю, що перевищує отримане значення на 20-30%. Можете прорахувати це самостійно, в Інтернеті є спеціальна схема для прорахунку.
Для квартири і будинку зазвичай беруть однофазні стабілізатори напруги у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/istochniki-bes … -pitanija/ можете подивитися їх асортимент в магазині Алло, я там свій купував. Почитав докладний опис і таким чином підібрав відповідний.